pages

Returnare

CONDITII DE RETURNARE

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris pe vanzator ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit, nu trebuie sa aiva mirosuri,semne de murdarie, eticheta si snurul etichetei trebuie sa fie intacta. In cazul in care exista o exceptie, ne asumam responsabilitatea si va inlocuim articolul cu unul identic.
1.  Returnarea se face doar prin intermediul firmei de curierat rapid livrata direct la adresa indicata, din emailul primit.
2.  Daca nu primiti acelasi produs/marime/tesatura pe care le-ati comandat, produsul se poate returna fara a plati taxa pentru retur.
3. In cazul in care  produsul achizitionat prezinta defecte din fabricatie (nu din transport) va rugam sa ne contactati in maxim 3 zile de la primirea coletului. Ne asumam raspunderea si va inlocuim articolul cu unul identic (model, marime si tesatura), ARTIGIANIX SOVESTO SRL suportand taxele de transport catre dumneavoastra.
4. Deasemenea, puteti solicita in schimbul produsului returnat o alta marime, o alta culoare, un alt produs sau restituirea contravalorii.
5. Parametri display-ului calculatorului dumneavoastra (luminozitatea ecranului, contrastul culorilor) pot aduce modificari culorilor tesaturilor originale prezentate pe site. Nu ne asumam responsabilitatea pentru aceasta problema, deci va rugam sa ne contactati pentru a va asigura ca culoarea tesaturii alese este conforma cu cea dorita.
Costul returnarii va fi suportat de catre client. Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara.
Inainte de a expedia produsele catre dvs. noi verificam sa nu existe defecte din fabricatie, sa fie acelasi model, marime,  culoare cu ceea ce ati comandat. Produsele sunt noi, neuzate!